Endless Pools
Κολυμπήστε το πρωτότυπο. Βιώστε το καλύτερο.

Πισίνα υδατικής άσκησης και θεραπείας για αποκατάσταση και προπόνηση.

ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΙΑ ΥΔΑΤΙΚΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΔΡΟΘΕΡΑΠΕΙΑ, η πισίνα WaterWell παρέχει νερό με βάθος μέχρι το θώρακα σε ένα αυτόνομο πακέτο που χωρά σχεδόν παντού.

Η υδροθεραπεία έχει αποδειχθεί ότι μειώνει τον πόνο και διευκολύνει την επούλωση. Η φυσική άνωση του νερού μειώνει δραματικά την τάση και την πίεση στο σώμα και εξαλείφει τις καταπονήσεις στις αρθρώσεις και τους μυς.

Ο μοναδικός συνδυασμός θερμότητας, νερού και κίνησης του WaterWell προσφέρει σε πολλούς ανθρώπους ανακούφιση από χρόνιους πόνους και ακαμψία, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την ευκαμψία και ανακουφίζει από τους μυϊκούς σπασμούς.

Ένας εύχρηστος πάγκος χρησιμεύει ως άλλος ένας σταθμός εκγύμνασης, ενώ ο προαιρετικός κυλιόμενος διάδρομος σάς επιτρέπει να περπατάτε, να κάνετε τζόγκινγκ, ακόμα και να τρέχετε γρήγορα. Χάστε βάρος, βελτιώστε το εύρος κινήσεών σας και δυναμώστε και τονίστε τους μυς σας, χωρίς να καταπονήσετε τις ευάλωτες αρθρώσεις.

Είναι εύκολη στην εγκατάσταση σε νέα ή υπάρχοντα δωμάτια, ενώ όλα της τα εξαρτήματα μπορούν να μεταφερθούν με ευκολία μέσα από πόρτες και σε σκάλες. Μια πισίνα WaterWell διατίθεται σε ποικιλία από μεγέθη και βάθη, ενώ μπορούμε τα την προσαρμόσουμε για τις συγκεκριμένες δικές σας ανάγκες, τους στόχους και τον τρόπο ζωής σας.

ΤΟ WATERWELL είναι εντελώς αυτόνομο. Όλος ο εξοπλισμός μπορεί να τοποθετηθεί με άνεση κάτω από τις ποδιές. Η πισίνα τροφοδοτείται από ένα αποκλειστικό κύκλωμα 240 V, 30 Amp με ρελέ διαρροής.

Χάρη στην αρθρωτή κατασκευή του WaterWell, μπορείτε να το εγκαταστήσετε σε εσωτερικό χώρο σε υπάρχοντα σημεία και να απολαύσετε aqua aerobics και υδροθεραπεία σύμφωνα με το δικό σας πρόγραμμα. Μπορεί να τοποθετηθεί σε υπόγεια, γκαράζ και ισόγειους χώρους. Τα πλαίσια που ενώνονται μεταξύ τους και σχηματίζουν το WaterWell χωρούν εύκολα να περάσουν μέσα από πόρτες. Το στάνταρ μοντέλο μας 2,13 m x 2,13 m (εσωτερική διάσταση) μπορεί να χωρέσει άνετα δύο άτομα, αλλά οι πελάτες μας επιλέγουν συχνά μεγαλύτερου μεγέθους μοντέλα που παρέχουν μεγαλύτερο χώρο και είναι κατάλληλα για περισσότερους χρήστες. Για να αποφασίσετε καλύτερα πόσο χώρο χρειάζεστε, λάβετε υπόψη τις ασκήσεις σας aqua aerobics.

Οι υδατικές ασκήσεις και η θεραπεία γίνονται τόσο χρήσιμες χάρη στην άνωση που προσφέρει το νερό, για αυτό και η επιλογή του κατάλληλου βάθους νερού είναι πολύ σημαντική. Προσφέρουμε 3 διαφορετικά ύψη τοιχωμάτων, ανάλογα με τις ανάγκες σας. Οι σκάλες πρόσβασης στο WaterWell παρέχονται ως προαιρετικό αξεσουάρ.

Το σύστημα φιλτραρίσματος συνδέεται στο μπροστινό πλαίσιο του WaterWell. Τα υδραυλικά του καθαριστικού επιφάνειας/φίλτρου, της αντλίας κυκλοφορίας και του θερμαντήρα/ελεγκτή είναι ήδη συνδεδεμένα μεταξύ τους με απλές συνδέσεις, για ιδιαίτερα εύκολη τοποθέτηση. Το σύστημα παραδίδεται με προτοποθετημένες τις ηλεκτρικές καλωδιώσεις και κάθε εξάρτημα συνδέεται στον θερμαντήρα/ελεγκτή με χρωματικά κωδικοποιημένα βύσματα. Τα φιλικά στο χρήστη χειριστήρια υπολογιστικού τύπου, σάς επιτρέπουν να ρυθμίζετε τη θερμοκρασία του νερού και να ελέγχετε τα προαιρετικά φώτα και τα στόμια υδροθεραπείας. Η σούπερ αποδοτική αντλία κυκλοφορίας (110 Watt) δεν εξοικονομεί απλά ενέργεια αλλά είναι και αθόρυβη σαν ψίθυρος. Το πλενόμενο φίλτρο και το φυσίγγιο χαλκού/αργύρου Nature 2 μειώνουν σημαντικά την ποσότητα χλωρίου που απαιτείται, ενώ αντικαθίστανται εύκολα από το εσωτερικό της πισίνας.

Προσβασιμότητα απαιτείται μόνο στο μπροστινό πλαίσιο, όπου βρίσκεται όλος ο εξοπλισμός. Πρόσθετη προσβασιμότητα απαιτείται μόνο αν έχουν παραγγελθεί τα προαιρετικά στόμια υδροθεραπείας. Κατά συνέπεια, ο απαιτούμενος χώρος για το WaterWell μπορεί να είναι πολύ μικρός - χρειάζονται μόλις 61 cm μεγαλύτερο πλάτος και 91 cm μεγαλύτερο μήκος από τις εσωτερικές διαστάσεις της πισίνας.

FREE Idea Kit και διαπιστώστε μόνοι σας πώς η απόκτηση μιας πισίνας Endless Pool μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας.

Φροντίστε να ενημερώνεστε για προσφορές και προσφορές:

Χώρος άσκησης WaterWell: 1,83 m x 1,83 m έως 2,74 m x 4,57 m
Σύστημα φιλτραρίσματος νερού - Θερμαντήρας, αντλία, φίλτρο, στοιχείο φίλτρου Nature2 Εσωτερικό κάθισμα-πάγκος
Βάθος νερού: 1 m, 1,14 m ή 1,3 m
Εσωτερικό κάθισμα-πάγκος
Χωρητικότητα σε νερό: 3.300 έως 19.000 λίτρα
Εσωτερικά σκαλιά
διαστάσεις και διαθέσιμα βάθη:

Call a Design Representative

Get Your Free Idea Kit

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω συνδέσμους: