Endless Pools
Κολυμπήστε το πρωτότυπο. Βιώστε το καλύτερο.

Ένα πλήρως ρυθμιζόμενο, ποιοτικό ρεύμα κολύμβησης για κάθε πισίνα.

Το Fastlane Pro παράγει ένα ομαλό, αθόρυβο, ισχυρό ρεύμα, ιδανικό για κάθε πισίνα. Ρυθμίστε την ταχύτητα του νερού στο ρυθμό που ΕΣΕΙΣ θέλετε και κολυμπήστε στο σπίτι σας. Προσφέρει όλα τα οφέλη της κολύμβησης -- καλή κατάσταση του καρδιαγγειακού συστήματος, αντοχή στους μυς και τους συνδέσμους, άνετη εξάσκηση -- στον ιδιωτικό σας χώρο. Πλήρως ρυθμιζόμενο για κολυμβητές οποιουδήποτε επιπέδου, από αρχάριους μέχρι αθλητές των Ολυμπιακών αγώνων, είναι ιδανικό και για aqua aerobics, υδροθεραπεία και τζόγκινγκ/τρέξιμο στο νερό.

Το Fastlane Pro μετατρέπει την πισίνα σας σε χώρο καλοκαιρινής διασκέδασης. Πάρτε ένα φουσκωτό και αφεθείτε να παρασυρθείτε από το ρεύμα. Το Fastlane Pro κάνει τα παιδιά ενθουσιώδεις κολυμβητές, ενώ αποτελεί ασφαλές και δημιουργικό περιβάλλον για το παιχνίδι τους.

Εύκολο στην εγκατάσταση, χωρίς ηλεκτρολογικές συνδέσεις στο πλάι της πισίνας, το Fastlane Pro προσαρμόζεται σχεδόν σε οποιαδήποτε πισίνα. Για άσκηση ή για διασκέδαση, η κολυμβητική μηχανή Fastlane Pro προσθέτει μια εντελώς νέα διάσταση στην πισίνα σας.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ FASTLANE αποτελείται από δύο μέρη: μια απομακρυσμένη υδραυλική μονάδα τροφοδοσίας που τροφοδοτεί το ρεύμα κολύμβησης και τη μονάδα κολύμβησης που στερεώνεται στο πλάι της πισίνας. Αυτά τα μέρη συνδέονται από δύο υδραυλικούς εύκαμπτους σωλήνες, σχεδιασμένους να κρατούν τον ηλεκτρισμό μακριά από το νερό. Η μονάδα κολύμβησης στο πλάι της πισίνας περιλαμβάνει ένα βυθισμένο στο νερό υδραυλικό μοτέρ που στρέφει την ειδικά σχεδιασμένη μας προπέλα των 40,6 cm και ένα πρωτοποριακό σύστημα καναλιών που ισιώνει και εξομαλύνει το ρεύμα κολύμβησης.

Η ανθεκτική μονάδα τροφοδοσίας 5 ίππων τοποθετείται συνήθως μαζί με τον άλλο μηχανισμό της πισίνας σας, διατηρώντας τον ηλεκτρισμό μακριά από την πισίνα. Η απομακρυσμένη υδραυλική μονάδα τροφοδοσίας περιέχει 19 λίτρα βιοδιασπώμενο υδραυλικό υγρό με φυτική βάση, το οποίο αντλείται στη μονάδα κολύμβησης. Αυξομειώνοντας την παροχή λαδιού, μεταβάλλετε την ταχύτητα περιστροφής της προπέλας και, κατά συνέπεια, την ταχύτητα του ρεύματος κολύμβησης.

Το Fastlane Pro μπορεί να εγκατασταθεί σε οποιαδήποτε νέα ή υπάρχουσα πισίνα με πυθμένα από οπλισμένο σκυρόδεμα, με τοιχώματα βινυλίου ή από υαλοβάμβακα, καθώς και σε πολλές πισίνες άνω του εδάφους. Η μονάδα κολύμβησης μπορεί να τοποθετηθεί σε νερό ελάχιστου βάθους μόλις 99 cm. Γενικά, αν μια πισίνα είναι αρκετά βαθειά για να κολυμπάει κανείς, είναι και αρκετά βαθειά για να τοποθετηθεί το Fastlane Pro. Για την εκμάθηση χρήσης του Fastlane Pro χρειάζονται λίγα μόλις δευτερόλεπτα. Ενεργοποιήστε το Fastlane Pro πατώντας το κουμπί On/Off στο τηλεχειριστήριό σας. Τα κουμπιά Faster (μεγαλύτερη ταχύτητα) και Slower (μικρότερη ταχύτητα) σάς επιτρέπουν να ρυθμίσετε την ταχύτητα του νερού σε ένα επίπεδο στο οποίο αισθάνεστε άνετα, ανάλογα με τις ανάγκες σας.

FREE Idea Kit και διαπιστώστε μόνοι σας πώς η απόκτηση μιας πισίνας Endless Pool μπορεί να βελτιώσει την ποιότητα ζωής σας.

Φροντίστε να ενημερώνεστε για προσφορές και προσφορές:

Προσφέρουμε δύο μοντέλα, κατάλληλα σχεδόν για κάθε πισίνα κήπου:
Το επιδαπέδιο Fastlane Pro είναι κατάλληλο για όσους το τοποθετούν εκ των υστέρων σε μια υπάρχουσα πισίνα. Το Fastlane Pro στερεώνεται με μπουλόνια πάνω στο επιχείλιο της πισίνας. Οι υδραυλικοί εύκαμπτοι σωλήνες διατρέχουν το επιχείλιο και τη γειτονική, επίπεδη επιφάνεια της πισίνας και συνδέονται με την απομακρυσμένη μονάδα τροφοδοσίας.
 1. Μοvάδα κολύμβησης
 2. Γκριλ εισαγωγής
 3. Γκριλ εξαγωγής
 4. Χειpολαβή από ανοξείδωτο χάλυβα
 5. Πλαίδιο επιτοίχιας στήριξης
 6. Σύστημα υδραυλικών σωλήνων
 7. Μονάδα τpοφοδσίας
Για νέες κατασκευές ή μεγάλης κλίμακας ανακαινίσεις πισίνας, το επιτοίχιο Fastlane Pro πακτώνεται απευθείας στο τοίχωμα της πισίνας, στο ύψος της επιφάνειας του νερού. Όλες οι συνδέσεις και οι εύκαμπτοι σωλήνες παραμένουν αόρατοι, κάτω από το δάπεδο στην περίμετρο της πισίνας.
 1. Μοvάδα κολύμβησης
 2. Γκριλ εισαγωγής
 3. Γκριλ εξαγωγής
 4. Χειpολαβή από ανοξείδωτο χάλυβα
 5. Πλαίδιο επιδαπέδιας στήριξης
 6. Σύστημα υδραυλικών σωλήνων
 7. Μονάδα τpοφοδσίας
Fastlane Pro ελάχιστες κατευθυντήριες γραμμές Εκκαθάριση:

Call a Design Representative

Get Your Free Idea Kit

Μπορείτε εύκολα να αποδέχεστε ή να απορρίπτετε τα cookies σ΄ αυτόν τον ιστότοπο επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω συνδέσμους: